NRG 53 Foorum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NRG 53 Foorum

Ütle midagi tabavat!

PealehtPealeht  OtsiOtsi  Latest imagesLatest images  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

Kehaline

Go down 
+16
Sven
Aigar
kacey
FatFuck
Maiu
tiina303
triinu
SoS
Liisa
Lee
Stõmm
something
Sirje
RadYx
André
Kuperjanov
20 posters
Mine lehele : Previous  1, 2
AutorTeade
FatFuck
Dork
FatFuck

Postituste arv : 178
Registration date : 18/08/2006

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyKolm 23 Aug 2006, 18:24

korra lõunakas olen käind uisutamas...aga kui oled 190 siis kukkud aon valus...tol korral ei kukkund aga ei aha riskida rsk:D
Tagasi üles Go down
Maiu
I Suck A Little Bit Less Now
Maiu

Female Postituste arv : 86

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyKolm 23 Aug 2006, 18:25

Hmh, mul pole uiske. Ja eelmine talv üks keka tund käisime uisutamas ja ma ei suutnud ennast korralikult püstigi hoida uiskude peal...jalad ropult väsisid ära ju Sad
Tagasi üles Go down
FatFuck
Dork
FatFuck

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyKolm 23 Aug 2006, 19:35

see on küll õige jah...naq järjest ei jõuagi kaua sita..ikka see ull piin:D
Tagasi üles Go down
tiina303
tiina303

Female Postituste arv : 87

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyNelj 24 Aug 2006, 08:25

FatFuck kirjutas:
see on küll õige jah...naq järjest ei jõuagi kaua sita..ikka see ull piin:D

ei ole uisutamine on tore
Tagasi üles Go down
kacey
Cool
kacey

Female Postituste arv : 366

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyNelj 24 Aug 2006, 08:41

RadYx kirjutas:
SoS kirjutas:
Poste kehaline nägi välja sedasi:
Sügis: Jalka, jalka, ok teeme lõpuks need paar jooksu ära (100m, ~600m{krossiring} ja 3km {aiamaa}) edasi jalka, jalka...kuni lumi tuli. Kellele jalka ei kõlvanud, need kasvatasid jõusaalis biitsepsit.
Talv: Korvpall, korvapall, võrkpall (+-tüdrukutega), korvpall, ok teeme need kõhulihased ja kätekõverdused ära, jätab õpetaja ükskord rahule ja edasi korvpall, korvpall/võrkpall..kuni lumi ära sulas. Kellele koss ei kõlvanud, need kasvatasid jõusaalis biitsepsit.
Kevad: JALKA!!! versus eksamid

Loodame, et selline kehaline ongi....see mulle meeldib cheers

peaasi et cooperit enam jooksma ei pea......tõsiselt üle viskas:D
Tagasi üles Go down
http://www.myspace.com/kaceyleviosa
Aigar
Geek
Aigar

Male Postituste arv : 227
Registration date : 19/08/2006

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyNelj 24 Aug 2006, 09:11

mul polegi uiske ja ma pole vist kunagi uisutanud ka... ei tea kas ma oskangi. aga cooper suckib sajaga

Edit: aga me pidime ju talvel piiksujooksu kah jooksma... see on umbes selline, et õpetaja paned ühe plaadi käima... seal hakkab piikse tulema nagu algul pikemate vahega ja järjest kiiremaks läheb... enne järgmist piiksu pead mingi vahe ära jooksma. meil oli umbes 20-25m vist aga rõve oli sest lõpus olid väsinud aga piiksud käisid aina kiiremini... jooksim mingi 8 minutit nii vist
Tagasi üles Go down
Kuperjanov
Cool
Kuperjanov

Male Postituste arv : 366

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyNelj 24 Aug 2006, 09:27

Aigar kirjutas:
mul polegi uiske ja ma pole vist kunagi uisutanud ka... ei tea kas ma oskangi. aga cooper suckib sajaga

Edit: aga me pidime ju talvel piiksujooksu kah jooksma... see on umbes selline, et õpetaja paned ühe plaadi käima... seal hakkab piikse tulema nagu algul pikemate vahega ja järjest kiiremaks läheb... enne järgmist piiksu pead mingi vahe ära jooksma. meil oli umbes 20-25m vist aga rõve oli sest lõpus olid väsinud aga piiksud käisid aina kiiremini... jooksim mingi 8 minutit nii vist

Ma olen ka ammu seda piiksujooksu teinud. Mitte küll kehalises aga siis, kui ma jalkatrennis käisin. Ja cooper ei saki, jumala äge on joosta ju 12 minutit järjest Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu
Maiu

Female Postituste arv : 86

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyNelj 24 Aug 2006, 09:28

Talvel on jooks kõige jubedam asi (vähemalt õues)
Loodetavasti on õpetaja ikka nii inimlik, et lubab suusatada/uisutada.
Tagasi üles Go down
FatFuck
Dork
FatFuck

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyNelj 24 Aug 2006, 11:16

no ma pean 5sept. jooksma cooprit:) 3100m 12 mintsaga.muidu ma enam Põlva liigat ei mängi:)
Tagasi üles Go down
André
Dork
André

Male Postituste arv : 162

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyNelj 24 Aug 2006, 11:46

Liiga vähe pani treener, äkki mõtleb veel ümber. sunny
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/Andreee
Sven
I Suck
Sven

Postituste arv : 19
Registration date : 20/08/2006

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyNelj 24 Aug 2006, 12:08

Cooper on lahe Smile mul isiklik rekord 3200m, aga see oli siis kui ma veel noor olin Wink
Tagasi üles Go down
Kuperjanov
Cool
Kuperjanov

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyNelj 24 Aug 2006, 12:09

Sven kirjutas:
Cooper on lahe Smile mul isiklik rekord 3200m, aga see oli siis kui ma veel noor olin Wink

Mul on isiklik midagi 3050 aga nüüd enam sinnani ei küündi, hea kui 2900 täiski saab Very Happy
Tagasi üles Go down
Sirje
Dork
Sirje

Female Postituste arv : 163

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyNelj 24 Aug 2006, 13:55

Kuperjanov kirjutas:

Ma olen ka ammu seda piiksujooksu teinud. Mitte küll kehalises aga siis, kui ma jalkatrennis käisin. Ja cooper ei saki, jumala äge on joosta ju 12 minutit järjest Very Happy
Einoh 12 minutit võiks vabalt joosta, aga jama on see, et tuleb teatud vahemaa läbida selle ajaga. Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
http://leedi.dako.edu.ee/sirje/
iki
I Suck

Postituste arv : 2
Registration date : 25/08/2006

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: tüdrukutele   Kehaline - Page 2 EmptyReede 25 Aug 2006, 09:39

Et siis vilistlasena tean, et gümnaasiumi tüdrukute keka on mitu korda kergem kui põhikooli omadel. Kevadel paar asja, sügisel paar asja, talvel võrkpall sees. Kes tahab võib minna suusatama või jooksma ka. Kohustuslikud asjad tuleb siiski ära teha, aga need pole hullud.
Kes saab Kivarile heasse kirja ei pea midagi tegema:P
Tagasi üles Go down
Kuperjanov
Cool
Kuperjanov

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyPüh 27 Aug 2006, 00:07

Loodame, et meie oma on ka mitu korda kergem Very Happy
Tagasi üles Go down
Aigar
Geek
Aigar

Male Postituste arv : 227
Registration date : 19/08/2006

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyPüh 27 Aug 2006, 00:20

Kuperjanov kirjutas:
Loodame, et meie oma on ka mitu korda kergem Very Happy
ma loodan küll mitte... me tegime talvel sees ju kangi peal igasugu vigureid... neid tahaks ikka jälle teha need lahedad.
Tagasi üles Go down
siim
siim

Male Postituste arv : 92
Registration date : 27/08/2006

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyEsm 28 Aug 2006, 22:58

Kuna uisuväljak tehakse talvel korvpalliplatsile, siis oleks päris pull uiskudel kossu mängida. Aga kehalise tunnid on NRG-s küll suht mõtetud (vähemalt poistel). Tund otsa on mingi molutamine. Aga eks Mäerand (poiste kehalise õpetaja) ole kaa vanaks jäänud.
Tagasi üles Go down
Daito
I Suck
Daito

Male Postituste arv : 11

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyTeis 29 Aug 2006, 00:38

siim kirjutas:
Kuna uisuväljak tehakse talvel korvpalliplatsile, siis oleks päris pull uiskudel kossu mängida. Aga kehalise tunnid on NRG-s küll suht mõtetud (vähemalt poistel). Tund otsa on mingi molutamine. Aga eks Mäerand (poiste kehalise õpetaja) ole kaa vanaks jäänud.

nii kahju oleks ka, kui nt mingi cooper vms jääks jooksmata Very Happy
saaks kossu Basketball
Tagasi üles Go down
talvitaja
I Suck
talvitaja

Female Postituste arv : 18
Registration date : 20/08/2006

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyKolm 30 Aug 2006, 15:34

ja neid nõmedaid tireleid jms peab ikka tegema? kõige nõmedam asi kehalise tundides Suspect ...
Tagasi üles Go down
tiina303
tiina303

Female Postituste arv : 87

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyKolm 30 Aug 2006, 16:59

ma vihkan tantsukava
Tagasi üles Go down
Sirje
Dork
Sirje

Female Postituste arv : 163

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 EmptyKolm 30 Aug 2006, 20:21

tiina303 kirjutas:
ma vihkan tantsukava
Te oleks pidanud meie tantse nägema. Juubee Sad
Tagasi üles Go down
http://leedi.dako.edu.ee/sirje/
Sponsored content

Kehaline - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kehaline   Kehaline - Page 2 Empty

Tagasi üles Go down

Kehaline
Tagasi üles 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2Mine lehele : Previous  1, 2