| uushornetuushornetuushornetuushornet | |
|
|
Autor | Teade |
---|
RadYx Geek
Postituste arv : 244 Age : 34 Asukoht : uus kakssadaviis Registration date : 18/08/2006
| Pealkiri: uushornetuushornetuushornetuushornet Laup 25 Nov 2006, 14:28 | |
| Niisiis.....käes on selline püha hetk, (noh, vähemalt minu jaoks) et Honda tehasest hakkavad välja veerema uued Hornetid. Ma olen enam, kui kindel, et enamus teist vahib hetkel lolli näoga arvutiekraani ja mõtiskleb, mis kurat see Hornet veel on. Nimelt on tegemist ühe kõige tegijama tänavarattaga. Tsekkige linki ja veenduge ise http://p196.ezboard.com/fhornetsnest56467frm42.showMessage?topicID=2.topickunagi, kui mina suureks, tugevaks ja rikkaks saan, siis mina ostan omale kohe mitu Hornetit. ja nüüd on tehnika alafoorumil ka ots lahti....on Otil, mida modereerida | |
|
| |
something Dork
Postituste arv : 141 Asukoht : Võru Registration date : 18/08/2006
| Pealkiri: Re: uushornetuushornetuushornetuushornet Laup 25 Nov 2006, 17:58 | |
| - RadYx kirjutas:
ja nüüd on tehnika alafoorumil ka ots lahti....on Otil, mida modereerida irw | |
|
| |
Porgand I Still Suck
Postituste arv : 55 Age : 34 Asukoht : Aiamaa, Hiiumaa, Rapla, 109, Nõo, Tartu jne. Registration date : 26/08/2006
| Pealkiri: Re: uushornetuushornetuushornetuushornet Kolm 29 Nov 2006, 17:02 | |
| No kurta küll see pidigi tühjaks jääma. Aga noh okei siis . Ma ei fänna eriti Hornetit. Mulle meeldivad sinu mõistes suured kroomrattad rohkem. Või siis lihtsalt enamikud Triumphid . Eriti Triumph Rocket III | |
|
| |
Sirje Dork
Postituste arv : 163 Age : 34 Asukoht : Kärdla/uus ühikas 401 Registration date : 18/08/2006
| Pealkiri: Re: uushornetuushornetuushornetuushornet Kolm 29 Nov 2006, 22:59 | |
| Aga mulle meeldivad ilusad rattad. | |
|
| |
marklin I Suck
Postituste arv : 11 Registration date : 07/09/2006
| Pealkiri: Re: uushornetuushornetuushornetuushornet Nelj 30 Nov 2006, 19:55 | |
| - RadYx kirjutas:
- Niisiis.....käes on selline püha hetk, (noh, vähemalt minu jaoks) et Honda tehasest hakkavad välja veerema uued Hornetid. Ma olen enam, kui kindel, et enamus teist vahib hetkel lolli näoga arvutiekraani ja mõtiskleb, mis kurat see Hornet veel on. Nimelt on tegemist ühe kõige tegijama tänavarattaga. Tsekkige linki ja veenduge ise http://p196.ezboard.com/fhornetsnest56467frm42.showMessage?topicID=2.topic
kunagi, kui mina suureks, tugevaks ja rikkaks saan, siis mina ostan omale kohe mitu Hornetit.
ja nüüd on tehnika alafoorumil ka ots lahti....on Otil, mida modereerida Ilus masin, peaks ka kunagi hankima endale... | |
|
| |
olkz0r I Suck A Little Bit Less Now
Postituste arv : 75 Age : 34 Asukoht : Uus ühikas 201 V Vapramäe Registration date : 22/08/2006
| Pealkiri: Re: uushornetuushornetuushornetuushornet Reede 01 Dets 2006, 10:08 | |
| Okei, ma saan nüüd su suurest soovist - osta see ratas - aru. | |
|
| |
Porgand I Still Suck
Postituste arv : 55 Age : 34 Asukoht : Aiamaa, Hiiumaa, Rapla, 109, Nõo, Tartu jne. Registration date : 26/08/2006
| Pealkiri: Re: uushornetuushornetuushornetuushornet Reede 01 Dets 2006, 21:43 | |
| - Sirje kirjutas:
- Aga mulle meeldivad ilusad rattad.
Aga millised on ilusad rattad? | |
|
| |
RadYx Geek
Postituste arv : 244 Age : 34 Asukoht : uus kakssadaviis Registration date : 18/08/2006
| Pealkiri: Re: uushornetuushornetuushornetuushornet Reede 01 Dets 2006, 23:31 | |
| Aga sellel tüübil, kes sellele rattale summuti disainis, peaks küll joonistamise ära keelama......ainus mittevägailus asi Horneti juures | |
|
| |
Sirje Dork
Postituste arv : 163 Age : 34 Asukoht : Kärdla/uus ühikas 401 Registration date : 18/08/2006
| Pealkiri: Re: uushornetuushornetuushornetuushornet Laup 02 Dets 2006, 14:05 | |
| - Porgand kirjutas:
- Sirje kirjutas:
- Aga mulle meeldivad ilusad rattad.
Aga millised on ilusad rattad? Kui ma kunagi mõnda näen, eks ma annan teada. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: uushornetuushornetuushornetuushornet | |
| |
|
| |
| uushornetuushornetuushornetuushornet | |
|